GENEREL INFORMATION

Lægeklinikken 
Vi er 4 læger som driver klinikken som kompagniskab. I klinikken er der ansat 2 sygeplejersker og 3 lægesekretærer, som alle har mange års erfaring med arbejdet i almen praksis. Derudover er vi uddannelsespraksis for læger, der er i gang med efteruddannelse primært inden for almen medicin. Klinikken deltager ikke i vagtfællesskab med andre lægeklinikker. Det betyder at vores patienter, kan kontakte klinikken alle hverdage mellem 8-16. 
 
Telefontid
Lægen kan træffes hverdage mellem kl. 08.00-09.00 for svar på undersøgelser, blodprøver og andre korte spørgsmål. 
Sekretæren kan træffes mandag - torsdag mellem kl. 09.00-12.00 samt mellem kl. 13.00-14.00 og fredag kl. 09.00-13.00 for akut og almindelig tidsbestilling, receptfornyelse og andre spørgsmål.
Sygeplejersken kan ikke træffes i telefonen.
 
Konsultation
Kun efter aftale - alle hverdage fra kl. 9.00-15.00, onsdage dog fra kl. 9.00-16.50. 
 
Normalt afsættes 10 min. pr. konsultation. 
Hvis sekretærerne spørger, hvad problemet drejer sig om, er det bl.a. for at vurdere, om det er nødvendigt at afsætte ekstra tid - det er f.eks. tilfældet ved børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser, årskontroller, attester, små-operationer mm. 
 
Hvis du er ny pt. er det en fordel at du informerer herom i.f.m. tidsbestilling, så der kan afsættes ekstra tid til konsultationen. Vi vil samtidig bede dig medbringe evt. fast medicin.
 
Sygebesøg
Aftale om sygebesøg skal foretages i lægernes telefontid fra kl. 8.00-9.00.
 
Selvbetjening
Der kan foretages online

  • Tidsbestilling
  • e-konsultation til lægerne af ikke-hastende karakter.
  • Recepfornyelse af fast, ikke vanedannende og stærkt smertestillende medicin.

Du skal klikke på menupunktet og oprette dig som bruger.
Ved henvendelser vedrørende børn er det vigtigt at dette foregår i barnets cpr-nr. – dvs. at børn også skal oprettes i systemet.
 
Tidsbestilling
Der kan bestilles tid til konsultation enten online eller ved telefonisk kontakt til sekretær mellem kl. 09.00-12.00 og mellem kl. 13.00-14.00. 
 
Der kan ikke foretages tidsbestilling til attester (kørekortattest undtaget), årskontroller samt første graviditetsundersøgelse via selvbetjening, da den afsatte tid afhænger af attesten omfang samt af, hvilke undersøgelser der skal foretages i.f.m. årskontrol. Du bedes i stedet kontakte sekretæren telefonisk på telefon nr. 98 18 22 33 og aftale tid.
 
Der kan ikke tages blodprøver efter kl 15.00. 

 

E-konsultation
Der kan foretages e-konsultation vedrørende enkle, ikke-hastende problemstillinger. Der kan forventes svartid på op til 3 hverdage. 


Receptfornyelse
Fast, ikke vanedannende og stærkt smertestillende medicin kan fornys ved telefonisk kontakt til sekretæren mellem kl. 09.00-12.00 og mellem kl. 13.00-14.00 eller online.
Hvis du er i behandling med vanedannede eller stærk smertestillende medicin, kan du kun bestille dette, efter at have konsulteret en læge, der fra gang til gang vil vurdere behovet og tage stilling til evt. nedtrapning. 


Akut sygdom 
Ved skader og akut behov for lægehjælp kan vi træffes alle hverdage kl. 8.00-16.00. Uden for vanlig telefontid på mobilnummer, der oplyses ved opkald på klinikkens telefonnummer. Hvis muligt er det mest hensigtsmæssigt at ringe i telefontiden kl. 8.00-9.00.  
 
Ved akut sygdom på hverdage mellem kl 16.00 - 08.00 samt i weekender og helligdage træffes  
Lægevagten på telefon 70 150 300
 
Afbud 
Hvis ikke den aftalte tid kan overholdes, bedes du telefonisk melde afbud på 98 18 22 33 eller afbestille tiden online.
  
Sundhedskort 
Ved ankomst i klinikken til konsultation bedes du køre dit sundhedskort igennem kortlæseren ved døren.

 

Privatlivspolitik

Læs her